BOKA TID

boka svv

Välkommen till vår bokningssida! Här kan du i lugn och ro välja en tid som passar dig. Du kan även välja en specifik frisör om du så önskar. Var noggrann med att fylla i rätt mailadress och telefonnummer så att vi enkelt kan nå dig med bekräftelse och påminnelse om din tid!

Det är extra viktigt att du bokar tillräckligt med tid för att vi ska hinna genomföra den behandling du önskar. Vid tveksamheter och frågor ring hellre och konsultera med oss. Exempelvis om du vill gå från MÖRK färg till BLONDIN, Det är en lång process som tar många timmar och flera sittningar innan önskat resultat uppnås ,om det ens är möjligt är inget vi  kan  veta i förväg eller kan garantera.Det räknas som avancerade  och kreativa behandlingar ,då  vi istället tar ut ett timpris.

OBS: Vissa behandlingar går ej att boka via internet, då går det istället bra att ringa oss på telefon: 063-12 30 01. Det går tyvärr inte att avboka en tid på nätet som du bokat via oss inne på salongen el via oss på telefon.

 

Klicka HÄR för att boka tid

 


Vid förhinder eller ändring av tid
Avbokning/ändring av tid skall ske minst 24 timmar före den bokade tiden. Missad/bortglömd bokad tid debiteras med 75 procent av priset. Avbokning kan göras antingen via hemsidan eller via telefon 063-12 30 01.
 
Avbokning via hemsidan
Gå in på ”boka tid” och logga in på ditt konto. Här kan du boka tid, se dina bokade tider samt avboka.
 
Varför debiteras du?
När du beställer en tid så gör vi ett muntligt avtal. Du (köparen) förbinder dig att komma till oss vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling. Vi (säljaren) förbinder mig att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan. Uteblivet besök innebär för oss förlorad arbetsinkomst.